Taksering

Kløver Rådgivning har egne takstmenn som hjelper deg når du trenger verdivurderinger og rapporter knyttet til en boligs verdi. 

Taksering

Det kan også hende du trenger en takst i forbindelse med en forsikringssak eller bare ønsker råd i jakten på det perfekte oppussingsprosjektet. I alle tilfeller er vi glade for å hjelpe! 

Slå av en prat

Takst til tilstandsrapport eller boliglån

Kløver Rådgivning kan bistå deg når du trenger tilstandsrapporter eller verditakst, for eksempel hvis du skal søke om boliglån, refinansiering eller kreditt fra banken.

Taksering av skader og reklamasjon

Kløver Rådgivning kan bistå deg når du trenger tilstandsrapporter eller verditakst. Har du opplevd skader eller kjøpt en bolig som viser seg å ha mangler, kan vi hjelpe deg med skadetakst der vi undersøker skaden og gir et kostnadsoverslag for utbedring eller en reklamasjonstakst som vurderer mangelen opp mot inngåtte kontrakter og forventede standarder, og anslår kostnad for å utbedre dette. Hvis du skal søke om boliglån, refinansiering eller kreditt fra banken.

Godkjenning på jobb man har gjort selv

Om du selv har utført arbeid på en bolig eller en hytte, og du trenger dokumentasjon på at dette er gjort i henhold til gjeldende regler og forskrifter, kan vår takstmann utføre en kontroll av dette.

Byggelånsoppfølging

I enkelte tilfeller der en kredittinstitusjon er involvert og har gitt byggelån, kan vår takstmann bistå med oppfølging. Takstmannen vil da besøke byggeprosjektet og vurdere om arbeidet som har blitt gjort er i rute med tanke på de økonomiske beregningene og betalingsplanene. 

Ønsker du pris på noen av våre takseringstjenester? Se priser her.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Tilstand og verdi
  • Skade og reklamasjon
  • Overtagelse og visningshjelp
  • Byggelånsoppfølging
  • Uavhengig kontroll og byggesak
Kontakt oss
Priser

Ønsker du pris på tilstandsanalyse, verditakst, enkelverdivurdering, ferdigbefaring, skadetakst eller andre takseringstjenester?

Se våre priser her

Snakk med oss om